Roerhoutjes bedrukken

Drukkerij Mooi kan al uw roerhoutjes bedrukken. Wij bieden u verschillende maten en tal van mogelijkheden tegen een bijzonder scherpe prijs. Grote aantallen bestellen is zeker mogelijk. Bedrukt verfroerhout met logo of ander soort opdruk, is een zeer voordelig, origineel en effectief geschenk of promotiemiddel. U geeft namelijk een gebruiksvoorwerp dat iedereen wel eens gebruikt. Hiermee maakt u op originele wijze reclame, voor uzelf of voor een ander.

Bel: 085 2737361Contactformulier

Drukkerij Mooi beschikt over jarenlange ervaring in het bedrukken van tal van voorwerpen en objecten. Roerhout met opdruk is één van onze specialiteiten. Wij kunnen zeer snel leveren. Kleine roerhoutjes leveren wij al vanaf iets meer dan 4 cent per stuk. Groot verfroerhout met handvat kost u slechts 13 cent per stuk. Niet alleen ons drukwerk is van hoge kwaliteit. Dit geldt natuurlijk ook voor het verfroerhout zelf. Wij maken gebruik van kwalitatief berken- en beukenhout.

Waarom roerhout met opdruk een goede keuze is

Steeds meer mensen stellen specifieke eisen aan de promotieartikelen of relatiegeschenken die zij bestellen. Natuurlijk wilt u iets bestellen met waarde: iets dat mensen bijblijft en waar zij echt iets aan hebben. Meer en meer speelt duurzaamheid echter een doorslaggevende rol.

Vanuit dat oogpunt is roerhoutjes bedrukken een prima keuze. In alle opzichten, eigenlijk. Het is origineel, biedt u mogelijkheden om op te vallen, kan in zeer grote aantallen worden vervaardigd en is zeer handig voor iedereen die wel eens schildert (en wie doet dit nu niet)? Daarbij is het, zeker voor een duurzaam artikel, zeer goed betaalbaar.

Omdat het zo voordelig is om zeer grote aantallen te bestellen, dragen onze roerhoutjes met logo of verfroerhoutjes met opdruk bij aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid. Deelt u ze uit aan uw partners, relaties of klanten, dan weet u nooit op welke plekken zij allemaal terecht komen. Dat is alleen maar gunstig.

Ook wanneer u besluit om de houtjes te laten drukken met het logo van een ander, vormen de houtjes voor deze partij een zeer goed promotiemiddel.

Wij verzorgen graag een offerte voor u

Als leverancier van bedrukt roerhout maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij vertellen u de zeer scherpe kosten voor roerhoutjes bedrukken. Onze prijzen voor bedrukte roerhoutjes zijn zeer scherp en u krijgt altijd kwalitatief hout met een prachtige opdruk in de door u gewenste kleuren. Bestelt u grotere aantallen? Dan kunnen wij u korting bieden op onze reeds zeer scherpe prijzen. Bel of mail ons voor een op maat gemaakte offerte.