Sociaal ondernemende zeefdrukkerij

Drukkerij MOOI BV komt voort uit Avelingen Groep. Avelingen Groep was de naam van de sociale werkvoorziening in de regio Gorinchem, sinds 2016 is de naam gewijzigd in AVRES. Meer dan 25 jaar bedrukken we artikelen d.m.v. zeefdruk en tampondruk met als doel het leveren van topkwaliteit drukwerk. Sinds oktober 2012 zijn wij in het bezit van een digitale flatbed printer.
Sinds maart 2014 bieden we ook sublimeren aan als techniek. Met deze twee aanvullende technieken kunnen we moeilijk te bedrukken artikelen full color bedrukken. Wij bieden afwisselend en plezierig werk voor mensen die moeilijk op de reguliere arbeidsmarkt aan het werk komen.

Ondertussen staat er een goed sociaal ondernemend bedrijf

dat prima in staat is om zelfstandig verder te gaan. Per 2012 is de drukkerij van Avelingen Groep verzelfstandigd als bedrijfseenheid van De Meewerkers B.V.
Sinds 1 juni 2013 is Drukkerij MOOI! BV een eigen rechtspersoon geworden. Mooi! want er wordt niet alleen prachtig drukwerk geleverd maar het biedt kansen voor mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en dat is bijzonder Mooi!.
Drukkerij MOOI BV werkt samen met De Meewerkers B.V. Een groep die investeert in het sociaal ondernemen in Nederland. Drukkerij MOOI BV is lid van Social Enterprise NL. Social Enterprise NL is het landelijk platform dat sociale ondernemingen vertegenwoordigt, verbindt en ondersteunt. De samenwerking met Avres wordt door Drukkerij MOOI BV voortgezet.
Werken met Drukkerij Mooi! BV draagt bij aan uw MVO beleid. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons.